Wednesday, May 9, 2018

Karskusseltsi kevadpidu

   


    Sõber pidas sünnipäeva. Saabus hommikul meie armsasse Veskisse ja palus 20 konjakit. Vaatas, et kuidagi kahtlaselt suur klaas krabati siinide pealt ja lisaks selgus, et kõik 20 ei mahugi ühte klaasi:D
Kui ta lõpuks soovitud 2 cl klaasiga lauda saabus ja oma lugu rääkis, arvasin, et tema ilmekas, eluraskustest küntud nägu panigi letitüdruku arvama, et inimene vajab kohe hommikul 20 cl konjakit ja mitte 20 grammi! Vana kooli mees,mis siin rääkidagi!
    Õhtul oli päris pidu - kohvikus "Legend" ja puha. Salati-ja lihavaagen, ampsuvõikud , särgid-värgid. Ainult alkoholi polnud - sünnipäevalaps ärgitas külalisi ise meelepärast tellima. Käisin tõin oma kerge koksi ja sünnipäevalapsele õlleklaasi baariletilt ära ja jäin arenguid jälgima. No mida öelda - olimegi ainukesed alkaššid! Samas ei saa öelda, et lõbus poleks olnud - sünnipäevalapse proua (invaliiduspensionil) rääkis, kuidas talle oli pakutud kaks keppi ühe hinnaga! Üks küünartoega ja teine tavaline.
     No missa ütled, on ikka imeline maailm!:D

     Pildilt on näha, et kolm vanemas keskeas naist on suutnud kolm keppi kenasti omavahel ära  jagada. Ega ses vanuses polegi üle ühe vaja!

No comments: